Information

Från idéer till färdiga produkter. Ekologgruppen utformar informationsmaterial till myndigheter, kommuner, föreningar och andra organisationer. Vi producerar också hemsidor och ser till att de underhålls och uppdateras med information.


 

Naturinformation

Allt från trycksaker, broschyrer och skyltar. Med bra och saklig information att hålla i handen eller att läsa på en skylt, kan nyfikenheten väckas. Vi ordnar texter, illustrationer, foton, grafisk formgivning och tryckning. Vårt ämneskunnande och engagemang i den biologiska världen är en bra bas för att lyckas överföra naturinformationen.

information2

 

 

 

 

information1

 

segebroschyr2011-s1-red

 

 

övedskloster-red

 

 


 

Hemsidor

Det handlar om kommunikation. Att producera hemsidor och förmedla information på ett strukturerat och lättförståeligt sätt. Vi ser till att hemsidan återspeglar projektet och arbetar utifrån vad kunden vill förmedla.

 

             Länkar till några hemsidor som vi har gjort

 

             Kävlingeå-projektet    

Kävlingeåns vattenråd    

                  

 

        Segeå 

Rönneåns vattenråd       

 

 

 

 

 

Telefon: 0418-767 50, Fax: 0418-10310 Adress: Järnvägsgatan 19B, 26132 Landskrona. För mer kontaktinformation klicka här.

Bilderna på hemsidan är copyrightskyddade och får inte användas utan godkännande. För mer information kontakta Birgitta Bengtsson.